Slik får du rabatt på reisen til Danmark

Det er godt å være norsk i Danmark sies det, og det er forsåvidt riktig. Ingen andre ferieland har stått så sterkt blant nordmenn som Danmark. Klima, spennende muligheter, nærhet og pris er alle faktorer som trekker nordmenn til våre skandinaviske naboer. Ekstra hyggelig blir gjerne ferien også om du kan spare litt penger, uten å kutte i forbruket! Sjekk våre smarte sparetips for reiser til Danmark og plukk med deg rabattene ikke alle kjenner til!

Rabatt på hotell

Mange nordmenn velger å leie feriehus i Danmark som en del av danmarksferien. Stadig flere velger imidlertid hoteller og resorter i stedet. Og enten du velger det feriehus, eller hotell, er det mulig å få rabatter ved å ha spesifikke kredittkort. Har du et Remember Mastercard, kan du dra nytte av Remember sitt eget bonusprogram; Remember Rewards. Med bonusprogrammet får du rabatter på hotell betalt med ditt Remember Mastercard når du bestiller på Expedia.no og Hotels.com

Er du mer feriehus typen kan du bestille via AirBnB eller en annen aktør som lar deg betale med kredittkort. Betaler du da med et Shell MasterCard, et av SAS American Express-kortene (enten Classic, Premium eller Platinum) eller et Bank Norwegian VISA, får du rabatt på oppholdet.

Rabatt på leiebil

Enten du flyr, eller tar danskebåten til Danmark, kan det være du velger å la privatbilen stå hjemme. Leiebil er både praktisk og ikke så dyrt i mange tilfeller. Enda billigere blir det om du betaler for leiebilen med et Remember Mastercard. Gjennom det nevnte Remember Rewards bonusprogrammet får du nemlig rabatt på leiebiler leid gjennom Holiday Autos – en leiebilportal som lar deg finne de beste prisene på leiebiler hos alle de store selskapene.

Gratis reiseforsikring

Og uavhengig om du reiser til Danmark eller Ecuador er reiseforsikring alltid lurt å ha. Svært mange kredittkort har gratis reiseforsikring inkludert om du betaler minst halvparten av hotellutgiftene og reiseutgiftene med kredittkortet. Dette inkluderer blant annet 365Privat Mastercard fra Danske Bank, Bank Norwegian VISA, Cresco Car Premium, Gebyrfri VISA fra Santander Consumer Bank (les test her, Ikano VISA (les test her, Komplett Bank MasterCard (les test her) og en rekke andre kredittkort. Undersøk om ditt kredittkort inneholder en gratis reiseforsikring. Om ikke kan du bestille et gratis kredittkort med reiseforsikring inkludert her.