Taxfree på danskebåten

Taxfree på danskebåten er en av de store opplevelsene for nordmenn på tur. Her får man muligheten til shopping med svært gode priser. Ved å handle ombord sparer man garantert mye i forhold til å kjøpe produktene i Norge.

Taxfree-butikkene på skipene til Danmark har i alle år vært svært populære. Med et stort utvalg er det mange muligheter for kjøpelystne reisende.

Stor variasjon i Taxfree på danskebåten

tax-free-2013Det er stor variasjon på butikkene ombord på båtene til Danmark. De varierer både i størrelse og utvalg. Likevel har de til felles at de tilbyr det meste av relevante varer for norske turister. Når man skal hjem fra Danmark er det gjerne noen spesielle varer man er på jakt etter. Dette er gjerne de tingene som koster mye i Norge på grunn av det høye avgiftsnivået. På danskebåten får man både alkohol og tobakk til billige taxfree-priser. I tillegg er det et stort utvalg av kjøttvarer og snacks. Her kan man gjøre mange kupp om man tar seg tid til å se gjennom hele butikken. I tillegg har butikkene egne avdelinger for varer som parfyme og klær. Kundene får her muligheten til å se nærmere må de mest eksklusive produktene fra hele verden. Utvalget er imponerende i forhold til areal i butikken, og det er få ting man ikke kan få kjøpt.

Store innsparinger

Grunnen til at mange handler taxfree-varer er selvfølgelig de enorme innsparingene man kan oppnå ved å handle på denne måten. De fleste varer er vesentlig billigere enn i Norge og det er derfor mye å spare på å kjøpe ting på danskebåten. De største utslagene ser man på alkohol, tobakk og kjøttvarer. Dette er varegrupper som har et høyt avgiftsnivå i Norge. Derfor blir forskjellen svært stor når man kan kjøpe varene på taxfree.

Før man setter i gang med handlingen så kan det være lurt å sette seg inn i tollreglene for innførsel av ulike varer til Norge. Det er lagt begrensninger på hvor mye man kan ta med seg, og dette er greit å vite på forhånd. Alt ligger da til rette for en svært god handleopplevele ombord på danskebåten.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!