Reis til Legoland med Danskebåten

De fleste med barn er nok kjent med Legoland. Det er ofte de små sin store drøm å dra til denne fornøyelsesparken i Danmark. Stedet gir både barn og voksne muligheten til å kose seg i dagevis.

Det er utrolig mange spennende aktivitetstilbud i Legoland. Variasjonen er stor og alt ligger til rette for en velykket ferie!

Med danskebåten til Legoland

Pic 2 mindre

Nyhavn i København har også fått sin plass i Legoland

Den mest behagelige reiseveien til Danmark er uten tvil med danskebåten. Flere rederier har ruter fra et utvalg norske byer til kysten av Danmark. Det er enkelt å kjøre videre fra både Hirtshals, København og Fredrikshavn. Fra hovedstaden er det faktisk bare 2,5 timer i bil som skal til for å komme frem til Billund. Da står man rimelig fritt til å velge hvilke andre steder man eventuelt ønsker å kombinere med en tur til Legoland. Danskebåten gir deg mulighetene og det er bare å velge det som gir mest hygge for familien.

Overnatting

Det gjelder å ha ordnet overnatting før man ankommer. Legoland er en populær destinasjon og det kan derfor ofte bli trangt om plassen på hotellene. Når man leter etter hoteller i Billund er det lurt å se etter noen som ligger nær Legoland. Da blir det enkelt å komme seg frem hver morgen. Hotel Legoland er et overnattingssted som ligger nær selve fornøyelsesparken og er forøvrig svært familievennlig. Et annet alternativ er Hotel Svanen som også ligger like ved Legoland. Ved å velge en av disse alternativene er man sikret god overnatting med kort vei til begivenhetenes sentrum.

Unik fornøyelsespark

Legoland startet i det små med noen hus laget av Lego-klosser. Denne delen går i dag under navnet Miniland og består av hele 20 millioner klosser. For nordmenn kan det være interessant å oppleve kopiene av Bryggen i Bergen og Borgund Stavkirke. I tillegg finner man troverdige miniatyrutgaver av Amalienborg Slott og Nyhavn i København. For dagens tilreisende finnes det i tillegg mange nye attraksjoner. Parken er blitt kraftig utvidet og byr på spennende aktiviteter for hele familien.

Duplo land – et eldorado for småbarn

legoland billappen

Mange småbarn har tatt lappen i Legoland

Denne delen av parken er spesielt tilrettelagt for de aller minste. Her finner man alt fra karuseller til berg- og dalbaner. Det er ikke mye å gjøre for de voksne som kan ta seg en velfortjent pause. Barna koser seg og de har mange muligheter for å forsøke seg på nye ting.

Bli fascinert av Imagination Zone

Imagination Zone er laget for å utfordre tankene. En av hovedattraksjonene er Atlantis. Legoland har prøvd seg på sin egen versjon av historien om den sunkne byen Atlantis. Her kan man se eksotisk fisk, gamle skip og fryktinngytende haier som omringer den tapte skatt. I tillegg byr Imagination Zone på 4D-film, spill og fontener som publikum kan fjernstyre. Det er med andre ord mange muligheter for unike opplevelser i Imagination Zone.

Bli med på eventyr i cowboybyen Legoredo Town!

Dette er stedet for de som elsker cowboy-filmer og ville vesten. Barna vil være i ekstase over å kunne delta på gullgraving her i Legoredo Town. Den mest populære aktiviten er uten tvil tømmerrenna. Her får man fartsfylt underholdning om man tør å ta turen ned renna.

Legoland byr på opplevelser i flere dager om man ønsker dette. Stedet er på mange måter det perfekte reisemålet for barnefamilier som vil dra på ferie. Med danskebåten er veien fra Norge kort og man slipper slitet med å kjøre hele veien selv. Barna blir uten tvil svært fornøyde når det får oppleve denne unike fornøyelsesparken. Legoland er stedet der både barn og voksne kan hygge seg og oppleve helt nye attraksjoner og aktiviteter.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!