Restauranter på danskebåten

Danskebåten er kjent for kvalitetsmat og et stort utvalg av kulinariske nytelser. Nordmenn som reiser til Danmark kan bare glede seg til fergeturen til vårt naboland i sør.

På mange måter er danskebåten bygd opp som et vanlig cruiseskip. Derfor står kundenes opplevelse i fokus og man prioriterer viktige ting som servering.

Stor variasjon
Det er stor variasjon i mattilbudet ombord på de ulike skipene. Dette gjør at man kan få med seg mange spennende opplevelser ved å reise med forskjellige båter. Kokkene har ofte lang erfaring og er spesialister innenfor det de driver med. Dette gjør at kvaliteten generelt sett er veldig høy på alle båtene. Det vanlige er at man deler tilbudet opp i noen spesialiserte restauranter.

Buffetrestaurant
En av de vanligste typene spisesteder på danskebåten er buffetrestaurantene. Her kan man kose seg med god mat og spise så mye man vil. Det er vanlig med en stor middagsbuffet og frokosten serveres normalt sett her. Om man har lyst på et ekte herremåltid er det altså vel verdt å teste ut dette tilbudet.

A la Carte

Gourmet mat på Marco Polo resturant på Danskebåten

Gourmet mat på Marco Polo resturant på Danskebåten

Skipene har flere forskjellige restauranter som serverer fra en vanlig meny. Her velger man det man vil bestille og får så servert maten. Disse spisestedene har svært ulik meny og er laget slik at flest mulig skal få et tilbud. Ofte har man gjerne biffrestauranter, italienske spisesteder eller en egen fiskerestaurant ombord. Uansett hva man velger så vil man oppleve høy kvalitet på både mat og service.

Danskebåten er på mange måter som et cruiseskip og har mat de fleste kan like. Dette gjør seg utslag i et høyt antall restauranter ombord på skipene. Det er ingen grunn til at man ikke skal spise den beste maten selv om man er til sjøs. Her markerer danskebåten seg som en god ambassadør for kvalitetsorientert kokkekunst av beste sort. De matinteresserte som skal ta turen over havet kan ha god nytte av å undersøke tilbudet på forhånd. På denne måten vet man enkelt hvilken ferge man skal velge til turen. Da er man sikret den beste matopplevelsen under seilasen.

Bestill i god tid før du reiser hjemmefra, minst 48 timer før avreise.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!