Barer

Danskebåten har et stort utvalg av barer som står klare for reisende nordmenn. Tilbudet gjør at man kan få en minst like god opplevelse som på byen i hjemlandet.

Skipene er kjent for sitt serveringstilbud og barene er ikke et unntak. Her kan man ta seg en øl eller bare nyte utsikten mot havet.

Mange alternativer
Felles for alle båtene er at det finnes flere barer på hver av dem. Disse varierer fra rolige pianobarer til diskotek. Her er det altså mye forskjellig å velge mellom. Både for de som liker å ta det helt rolig og de som liker å ta seg en skikkelig fest. Selv om de ulike skipene varierer når det gjelder barer er det likevel noen konsepter som er ganske vanlige.

Pianobar eller lounge
Det er vanlig at danskebåten er utstyrt med en eller flere rolige barer. Disse er svært populære blant pensjonister og andre som bare vil ta det rolig. Her nyter man musikken eller en god samtale, mens man koser seg med en øl. For mange er dette stedet der de opplever den autentiske stemningen som danskebåten gir.

Bar med underholdning
Underholdning er en integrert del av barkonseptet på danskebåten. Ofte er det gjerne et live-band som opptrer mens publikum koser seg med drikke. Her er det heller ikke uvanlig at det spilles opp til dans eller at man kan oppleve en annen type show fra scenen. Disse barene er gjerne folksomme gjennom hele natten. Her kan de festglade kose seg mens de seiler til Danmark.

Nattklubber
På noen av skipene finnes det egne diskotek. Dette er et tilbud som ofte er svært populært blant unge voksne. Her er musikken litt høyere og stemningen litt villere enn på resten av skipet. Om man ønsker å ta seg en skikkelig fest er en slik nattklubb stedet å være.

Det er stor variasjon mellom de ulike båtene når det gjelder bartilbud. De har likevel til felles at de har et godt rykte blant nordmenn på dette området. Mange drar med danskebåten for å oppleve barene og føle på stemningen om kvelden. Danskebåten svikter ikke og leverer mye underholdning for pengene!

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!