Ruten Oslo – København

Fergeruten Oslo-København betjenes av DFDS Seaways

Fergeruten Oslo-København betjenes av DFDS Seaways

Danskebåten til København gir reisende en alternativ reisevei mellom to hovedsteder. DFDS Seaways har avganger til vårt naboland hver eneste dag. København er en metropol i verdensklasse og et yndet reisemål for nordmenn. Om man vil slippe å kjøre hele veien gjennom Sverige så bør man helt klart benytte seg av danskebåten. Bestill reisen mellom Oslo-København her!

Avganger hver dag

Fergen drar fra Oslo hver dag klokken 16:30. Etter en natt på sjøen er man fremme allerede neste morgen klokken 9:45. Det er med andre ord svært praktisk å ta danskebåten når man skal til København. Man slipper å kjøre i timevis men kan selvfølgelig ta med bilen om man ønsker dette. Opplegget er lagt opp slik at det er enkelt å benytte seg av tilbudet om man skal på bilferie i Europa. De som vil ta med barna til Legoland i Billund kan glede seg over at det bare tar 2,5 timer å kjøre fra København til fornøyelsesparken.

Cruise til København

Mange trives så godt på båten at de velger å ta turen som et rent cruise til kongens by. Rederiet har lagt opp til dette ved å tilby mange forskjellige typer lugarer. Her har man alt fra suiter til billige rom for en familie. Serveringstilbudet er også tilpasset at folk har ulike behov. Det finnes mange forskjellige spisesteder ombord med helt ulike menyer. På DFDS Seaways kan man nyte alt fra gourmetmat til enkle småretter. Mulighetene er mange for de som vil nyte en natt ombord på danskebåten til København.

Både for kortere og lengre turer

En del av passasjerene tar seg bare en kort svipptur til København. Dette innebærer at man drar tilbake samme dag som man ankommer Danmarks hovedstad. Denne løsningen innebærer at man har sju timer til disposisjon i byen. Bykjernen byr på mange muligheter til shopping og besøk av severdigheter. Her er det bare egen effektivitet som setter grenser for hvor mye man rekker å se. Andre passasjerer velger heller å ta noen dager på hotell i København. Dette gjør at man får sett betraktelig mer av byen og gjør det enklere å få et innblikk i den danske kulturen.

Danskebåten – komfort til sjøs

Commodore Class om bord på danskebåten

Commodore Class om bord på danskebåten

Det finnes ingen mer komfortabel reisemåte til Danmark enn danskebåten. Om du skal til København får du en utmerket mulighet til å oppleve litt ekstra på turen. Ombord finnes det ikke bare spisesteder men en rekke andre tilbud i tillegg. I butikkene på skipet har mange en fantastisk mulighet til å gjøre unna mye av shoppingen. Gode priser og glimrende service gjør at mange nordmenn tar båten for å handle inn taxfree-varer. På kveldstid er det underholdning i loungen og flere åpne barer på skipet. Her finnes det et tilbud for alle uavhengig av om man liker fest eller en rolig kveld. Ruten fra Oslo til København er en effektiv reisemåte for de som vil komme seg til Danmarks hovedstad. I tillegg er det praktisk at man enkelt kan ta med seg egen bil. Sjøveien er uten tvil den mest behagelige og gir mulighet til mange gleder.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!