Reis med Danskebåten

Det er etterhvert blitt ganske stor forskjell på fergene til Danskebåten. Noen av danskebåtene setter fokus på en kombinasjon av hygge og underholdningstilbud ombord, og fremstår mer som cruisebåter en et rent praktisk transportmiddel. Noen av de andre fergene satser utelukkende på en rask overfart og tilbyr et noe mindre, men helt greit servicetilbud som gjerne består av noen få restauranter, tax free-butikk og gjerne en cafe. Reis med Danskebåten i sommer.

Oslo – København – mer som et cruiseskip

DFDS sine ferger som seiler Oslo – København er utvilsomt den danskebåten som har satset mest på servicetilbud ombord og tilbyr et stort utvalg av restauranter, cafeer, barer, velvære-tilbud, levende musikk og mange gode aktivitetstilbud for barna. Denne fergen  minner mer om et cruiseskip slik den fremstår i dag. Alle restaurantene er av høy klasse og har alle sine egne særpreg og konsepter. Også med lugarene som tilbys er det ikke spart på noe her. Med det høye nivået av en rekke forskjellige standarder minner dette ikke mye om å være om bord på en bilferge, snarere et cruiseskip. Det finnes et stort utvalg av forskjellige lugar-typer å velge mellom, alt fra luksuriøse lugarer til mer vanlige lugarer med en litt enklere type innredning slik som de fleste av oss forbinder med hva vi kan forvente å finne på en bilferge som Danskebåten. Her finnes det også et svømmebasseng om du vil ta deg en dukkert underveis, mini-kino, en rekke barer med levende musikk og til og med nattklubb om du vil ta deg en dans ut i de sene nattetimer inntil skipet er i land i København. Hvis du vil vekke gambleren i deg, finnes det også et flott casino ombord med et godt spillutvalg i tillegg til en rekke gode spilleautomater. Dette tilbys kun på Danskebåten som seiler mellom Oslo og København. Mange velger også Danskebåten som alternativ når de reiser på ferietur til Legoland.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


 • Opplev fantastiske København
 • Cruise til København hele året
 • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!

Oslo Fredrikshavn

Oslo – Frederikshavn – godt utvalg av servicetilbud

Når det gjelder standard på servicetilbud om bord på Danskebåten kommer skipet som seiler mellom Oslo og Fredrikshavn på en fin andreplass. Her tilbys også et høyt nivå på lugarene som dekker det meste fra enkle lugarer til mer lukseriøse lugarer, dog ikke helt av samme klasse som hva vi finner på skipet som seiler mellom Oslo og København. Restaurant-tilbudet om bord er også av ypperste kvalitet med restauranter som har hentet inspirasjon fra Arne Brimi og med menyer som til enhver tid vedlikeholdes av skipets dyktige kokker. Her finner du også selfølgelig en tax free-butikk som tilbyr et velassortert vareutvalg.
Om bord på Danskebåten som seiler mellom Oslo og Fredrikshavn finner du en egen spa-avdeling om bord, så hvis velvære er noe som du legger vekt på, har du kommet ombord på båten. Det blir heller ikke spart på underholdnigstilbud ombord og her skjer det mye hele året gjennom. Om sommeren kommer piratene om bord til stor glede for barna på Danskebåten.

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!

Stena line

Bergen – Stavanger – Hirtshals – med fokus på velvære

Hvis du reiser fra Bergen via Stavanger til Hirtshals, befinner du deg ombord på de nyeste tilskuddene av fergene til Danskebåten. Menyene på restaurantene om bord på dette skipet er utarbeidet i samarbeid med Norsk Sjømatsenter og Gastronomisk Institutt, så vi kan forsikre deg om at nivået på kvalitet er høyst ivaretatt med en god variasjon. Restaurantene om bord strekker seg fra gourmet til café – og du kan også ta deg en tur i tapas-baren eller spise en bedre buffee om bord.

Lugarene på denne danskebåten tilbyr mer enkle, standard lugarer opp til nærmest hotell-suiter, spesielt utformet for livsnyterne blant oss. Musikken er i fokus på underholdningsdelen ombord der du kan lytte til mange av skipets faste artister i tillegg til mange gjesteartister hele året gjennom. Om sommeren er det også her underholdningstilbud for barna.

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!

Larvik hirtshals

Larvik – Hirtshals – med fokus på rask transport

Color Line er et godt alternativ hvis du vil komme deg raskt til Danmark.Skipene til Color Line er bygget for fart. Overfartstiden på denne ruten er kun 3 timer og 45 minutter, så her finnes det verken lugarer eller underholdningstilbud ombord. Vi vil anbefale deg å bruke reisetiden til å få deg noe å spise i buffee-restauranten som finnes ombord, eller avlegge tax free-butikken et shopping-besøk der det finnes et godt utvalg av varer. Denne ruten går så raskt at du har knapt nok fått gjort deg ferdig med måltidet og shoppingen før båten er i havn. Det finnes også en cafe ombord i fergen som serverer enkle retter.

Kristiansand – Hirtshals

Denne fergen er mer eller mindre en tro kopi av båten som seiler fra Larvik. På denne ruten unnagjøres seilasen til Danmark på bare 3 timer og et kvarter. Det er med andre ord verken tid eller behov for underholdningstilbud eller lugarer om bord. Dette skipet er et rent transportmiddel for dem som har det travelt med å komme seg til Danmark. I utgangspunktet pleier vi å si at et måltid i buffee-restauranten og en tur i tax free-butikken – og vips, så er du i havn og det er på tide å finne bilen og kjøre i land.

Som tidligere nevnt består spisetilbudet på dette skipet av buffe -restauranten, en liten cafe og pizza restaurant som holder åpent enkelte ukedager i tillegg til i sommersesongen.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


 • Opplev fantastiske København
 • Cruise til København hele året
 • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!