Danskebåten fra Oslo til Fredrikshavn

Den tradisjonsrike ruten fra Oslo til Fredrikshavn er starten på ferien for mange reisende. Nordmenn har i generasjoner benyttet seg av fergen i sin jakt på sommeropplevelser i sør.

Bestill din reise til Fredrikshavn her!

Stena Saga mellom Oslo og Danmark

Stena Saga hos Stena Line

Stena Saga hos Stena Line

Den tradisjonsrike ruten fra Oslo til Fredrikshavn er starten på ferien for mange reisende. Nordmenn har i generasjoner benyttet seg av fergen i sin jakt på sommeropplevelser i sør.

Det er flere grunner til å reise på tur til Danmark. Noen tar danskebåten ved starten av en lang biltur, andre tar med barna til Legoland og noen velger romantisk parferie i vårt naboland. Stena Line er rederiet som i en årrekke har operert på denne ruten mellom Oslo og Fredrikshavn.

Starten på langturen

Det er mange som velger Danmark som et utgangspunkt for bilturen i Europa. Det er enkelt å ta danskebåten og man får en rolig start på en lang kjøretur. De fleste har nok vært i Sverige før og er ikke spesielt interesserte i å ta en slik omvei. Skal man til Tyskland kan man for eksempel enkelt kjøre gjennom Danmark og ta fergen over til nabolandet.

Opplevelser for hele familien

Hvert år reiser et stort antall norske familier med Stena Line til Danmark. Ruten fra Oslo til Fredrikshavn gjør det enkelt å komme seg raskt til destinasjonen. Uavhengig av om man skal til Legoland eller Århus så er det kort vei med bil fra fergekaien. Det er gjerne utfordrende å reise med barn og det er derfor praktisk å legge noe av turen til danskebåten. Her finnes det egne aktivitetstilbud for barn, samtidig som foreldrene får ro til å tilbringe tid sammen. På denne måten får man en usedvanlig god start på ferien og mer energi til senere begivenheter.

Par på tur

Danmark er kjent som et romantisk land med vakre landskap og fin natur. Her kan norske par virkelig kjenne på idyllen som følger med den danske livsstilen. Frokosten kan nytes på et lokalt bakeri og resten av dagen kan tilbringes på sykkelsetet. Alternativt kan man oppsøke en av de vakre strendene som landet har å by på. Her får man et helt annet nivå over badeopplevelsen enn det som er mulig hjemme i Norge. Det finnes uendelige muligheter for de som har lyst å legge parferien til Danmark. Hos Stena Line kan man senke skuldrene, og slappe av med et glass vin og en bedre middag. Ferien både starter og slutter på en ypperlig måte.

Økonomi er ingen hindring!

På Stena Lines rute mellom Oslo og Fredrikshavn finner man stor variasjon i reisetilbudet. Lugarene tilbys i mange forskjellige prisklasser og det finnes mange billige alternativer. Spisetilbudet ombord er stort og man kan velge alt fra vanlig mat til “fine dining”. Penger skal ikke være noen utfordring når man reiser med danskebåten.

Det er mange grunner til at ruten mellom Oslo og Fredrikshavn er så populær blant nordmenn. Hvert år reiser et stort antall mennesker med båten til vårt naboland. Disse ser danskebåten som et utmerket alternativ for å besøke Danmark. Her finnes det et tilbud for alle uavhengig av smak og lommebok. Det er ingenting som er bedre enn å starte ferien med en idyllisk sjøreise på et spennende skip.

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • 20% rabatt på overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!