Det klaffer alltid med kaffe i Aalborg!

FrontbildeNår sulten begynner å gnage eller kaffetørsten trenger seg på midt i shoppingrunden din, er det ingen grunn til fortvilelse. I Aalborg finner du mange cafeer som vil gi deg gleden av et pusterom. I Aalborgs cafeer vil du finne mange ulike stemninger og atmosfærer. Hva med en caffe latte i urbane og ungdommelige omgivelser? Hvis så behager ditt hjerte har denne byen mye å by på. Men man finner også denne genuine og danske opplevelsen på cafekartet. Ta for eksempel en caferunde, noe som er en fin mulighet til å ta inn over seg folket, stemningen og det gode livet som eksisterer i Aalborg.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!

Kaffekunst på meget høyt nivå

Behag din Smag er bare en av de mange cafeene som man finner I Aalborg sentrum. Dette er en cafe og møteplass med høy kvalitet på håndverket sitt. Her kan du nyte nybakt brød, kaker og terter i kjempehyggelige omgivelser, og hvis du er en kaffeelsker bør du ihvertfall ta turen innom her. Denne cafeen er kjent for sin lange tradisjon i å tilberede kaffevarianter med det lille ekstra. Tilbake i 2012 ble en av de ansatte på denne cafeen dansk mester i Latte Art, noe som på godt norsk er kaffekunst som lages ved hjelp av steamet melk.

Cafe Vi2

cafevi2

Cafe Vi2: et populært samlingssted i Aalborg sentrum

Men hvis du virkelig vil ta pulsen på byen, ja, da bør du bestille et bord på Cafe Vi2 som ligger på C.W. Obels Plads. Denne cafeen er en av Aalborgs største og mest populære i sitt slag, noe den daglige brunchen som serveres hver morgen også vitner om. Denne cafeen kan dessuten by på et mangfold av diverse friskpresset juice-er, smoothies og annen leskedrikk. Om sommeren er den sydvendte terassen et herlig sted å ta til seg d-vitaminer i solsteiken og her har du også førsteklasses utsikt til folkelivet i byen.

Opplev dansk caféhistorie

På C.W. Obels Plads finner du også de mer intime alternativene i denne vakre byen. Café KlosterTorvet er en liten café som passer godt for deg som er ute etter en avslappende stund i rolige og hyggelige omgivelser. Cafeen ligger midt i hjertet av denne gaten.

Klostertorvet

Klostertorvet-1024x683

Et annet populært sted er Cafe KlosterTorvet som ligger på C.W. Obels Plads

Her kan du blant annet få deg en god frokost, brunch eller lett middag. Denne cafeen låner dessuten ut et utvalg av brett- og terningspill. Nyt atmosfæren med et glass god drikke på Café KlosterTorvet hvor du med god samvittighet kan sette av tid til å nyte Aalborg-ferien din.

Hvis du ute etter det genuint danske er Café Limfjorden et must see. «Limpotten», som den kalles på folkemunne, har et skikkelig historisk sus over seg, og allerede tidlig på 1900-tallet var cafeen et viktig samlingssted i Aalborg sentrum. I dag serveres det tradisjonell dansk mat til frokost og middag. Her kan man stifte bekjentskap med danske klassikere som æggekage, stegt flæsk, stjerneskud, klassisk dansk smørrebrød og dyrlægens natmad. Atmosfæren er hyggelig, uformell og nedpå.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!